Veelgestelde vragen & tarieven

Veelgestelde Vragen over hypnose en behandeling.

Misschien is je vraag na het lezen van de andere pagina’s nog niet beantwoord. Hopelijk staat je antwoord dan hier. Zoniet? Stuur even een berichtje, dan kan die er ook bij voor een volgende vragensteller.

Trance ervaart men elke dag meerdere malen. Heerlijk. Wanneer we slapen, wanneer we “staren”, een boek lezen, TV kijken etc. We ervaren dan trance. Maar trance is geen hypnose. Trance is wel het middel bij uitstek om hypnose te faciliteren. Hypnose zelf is de acceptatie van de gegeven suggesties in het onderbewustzijn. En eenmaal daar, gaan die suggesties vanzelf…moeiteloos en blijvend.

Dat is een begrijpelijk veelgestelde vraag. “Iedereen met een hartslag en IQ hoger dan 70” is het korte antwoord. We hebben daarboven allemaal immers dezelfde loodgieter gehad. Op het midden van deze pagina staat een duidelijk overzicht onder de kop ‘Ben ik te hypnotiseren?’.

Hypnose faciliteert tevens het herstel in balans tussen linker- en rechterzijde van het brein. Wil je weten of jouw brein links- of rechts dominant is? Download dan eens deze pdf, en overtuig jezelf!

Directe hypnose is een veelzijdige en effectieve therapievorm. Je kunt niet alleen terecht voor mentale klachten en problemen maar ook voor issues van fysieke aard. Ben jij benieuwd of ik jou ook kan helpen je leven een nieuwe wending te geven, ontdek wat ik voor je kan betekenen. Kijk eens bij de mogelijkheden op deze pagina.

Het meest belangrijke aspect van een succesvolle behandeling is jouw motivatie om aan een probleem of klacht te willen werken. “Baat het niet schaadt het niet” is weliswaar van toepassing maar dit is geen goede instelling. Jouw instelling zou moeten zijn “Ik ga ervoor”! Natuurlijk is ook de behandelwijze, hier directe hypnose, iets waar je vertrouwen in dient te hebben. Lees zoveel mogelijk over directe hypnose en laat je eerst overtuigen van hetgeen directe hypnose in jouw specifieke situatie kan betekenen.

Naast de al genoemde voorwaarden is een vertrouwensrelatie tussen ons van groot belang. Er moet als het ware een klik zijn. Indien het je allemaal aanspreekt dan kun je met een gerust hart een afspraak maken. Ben je nog steeds niet zeker, bel of email dan even voor een informerend gesprekje. Zo weet je zeker of het past.

De tarieven staan vermeld op de afspraken-pagina en onderaan deze pagina.

Meestal niet. Als gecertificeerd Register Hypnotherapeut is er geen garantie dat een zorgverzekeraar een evt. gedeeltelijke vergoeding afgeeft. Niet alle beroepsverenigingen en Registers hebben een overeenkomst met de zorgverzekeraars en dus worden niet alle hypnotherapeuten in Nederland automatisch vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Informeer alvorens je een afspraak maakt voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar.

Bel of email even voor persoonlijk contact alvorens een sessie. Ik zal je vragen graag beantwoorden.

Een afspraak maken kan op verschillende manieren. Het makkelijkste is om je afspraak zelf in te plannen in het online reserveringssysteem. Kom je er zelf niet uit of wil je hulp bij het inboeken van je afspraak dan kun je uiteraard ook even bellen of emailen.

Nadat je jouw afspraak definitief hebt gemaakt, ontvang je ter bevestiging een e-mail bericht en optioneel een sms. Voor alle zekerheid adviseren wij je om de gegevens nogmaals te controleren op juistheid. Mocht je geen bevestiging ontvangen hebben, kijk dan ook even in je spambox. Nog steeds geen reserveringsbevestiging ontvangen, neem dan even contact op! Wellicht is er iets misgegaan?

Als cliënt heb je rechten en plichten. Daarnaast dient de wijze van behandeling onomstotelijk en helder te zijn vastgelegd. De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg schrijft voor dat met elke cliënt een behandelingsovereenkomst gesloten dient te worden. Alle therapeuten zijn conform deze wet en de daarmee verbonden eisen verplicht om hieraan te voldoen. In dit kader kan pas begonnen worden met een behandeling indien de behandelingsovereenkomst door zowel cliënt als behandelaar ondertekend is.

Let op! Indien een cliënt nog niet de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt, dan dient de behandelingsovereenkomst door beide ouders of wettelijke vertegenwoordigers ondertekend te zijn. Bij het ontbreken van één van de handtekeningen mogen de therapeuten de behandeling niet starten! Daarnaast is bij een leeftijd tussen 12 en 16 jaar ook toestemming van het kind zelf vereist.

De behandelingsovereenkomst van HypnoseCentrum Nederland is bijgesloten in de afspraken-email, maar is ook hier te downloaden.

Annuleringen tot 24 uur voor aanvang zijn altijd kostenloos. Indien een annulering binnen 24 uur voor aanvang plaatsvindt is het eenmalig mogelijk om de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. Bij het niet op komen dagen, wordt het volledige sessietarief in rekening gebracht.

De makkelijkste manier om te annuleren is om op de link onderaan in de reserveringsbevestiging te klikken. De reserveringsbevestiging heb je ontvangen direct nadat jij je afspraak gemaakt hebt. Na het annuleren ontvang je ook hiervan een annuleringsbevestiging per e-mail en eventueel per sms. Je kunt jouw annulering ook telefonisch doorgeven.

Verwerking van persoonsgegevens gebeurt alleen en uitsluitend voor het doel waarvoor deze gegevens zijn ingevuld. Op deze website worden geen gegevens opgeslagen. Hypnotiseur.nl houdt zich in alle gevallen aan de vereisten die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt en de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).Lees ook onze privacyverklaring

Alle gegeven informatie in het kader van de consultatie blijft strikt vertrouwelijk tussen hypnotiseur en cliënt. Uitgangspunt is dat het welzijn en de vrije keuze van de cliënt altijd wordt gerespecteerd.

De overheid wilt dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft deze wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt en wat moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Ik ben aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en dit is tevens vastgelegd bij het Internationale Hypnotherapeuten Register. Zij voldoen hiermee aan de door de overheid gestelde eisen.

Indien je een gegronde klacht hebt met betrekking tot de afhandeling van de door jou genoten sessie, dan dien je altijd eerst contact op te nemen met de behandelaar. Mocht je er onderling niet uitkomen kun je het geschil voorleggen aan Klachtenportaal Zorg. Het lidmaatschapsnummer hiervoor vind je op de voorwaarden-pagina.

Hypnose is
onze beste
uitvinding ooit!

Ruud Nooyen, Meester Hypnotiseur>

Tarieven

image
Stoppen met Roken
€150
Betreft 1 sessie. Duur ca. 45-90 minuten, incl. intake.

Helemaal klaar met roken? Dan is hypnose de uitgelezen hulp. Alles al geprobeerd? Boeken, pleisters, zelfs bij de dokter geweest? Het blijkt dat na deze ene sessie zelfs de meest verstokte roker in 90%+ van de gevallen zich compleet rookvrij voelt. Hypnose als de meest efficiënte manier om te stoppen, by far!

Maak Afspraak
image
Hypnose-Sessie
€150
De standaard behandeling voor alle issues, tussen 1 en 3 sessies.

Het aantal behandelingen is meest afhankelijk van de hypnotiseerbaarheid. Gelukkig kan een Meester Hypnotiseur daar erg goed mee werken, en helpt je dan ook snel om je wens intens te ervaren met een goed en veilig resultaat.

Maak Afspraak
image
Instant Zelfhypnose
€199
Betreft 1 sessie van ca. 1,5 tot 2 uur.

Direct controle over jezelf? Over je gevoelens? Overal en altijd? Dat kan. Lees meer op EgoCall.nl of boek je afspraak nu!

Maak Afspraak

Linker- en rechterbreinfuncties

Hypnose faciliteert tevens het herstel in balans
tussen linker- en rechterzijde van het brein. Wil je
weten of jouw brein links- of rechts dominant is?
Download dan eens gratis deze pdf!