Toepassingen

Toepassingen van Hypnose

Stoppen met roken?


Jouw lichaam en geest ervaren als ’s werelds beste medicijn, dokter en therapeut ineen…is dat geen magische combo?

Voor alles dus. Hypnose werkt voor vrijwel alles. Ruud vind het jammer dat niet iedereen dit weet. En voor zowel lichamelijke als geestelijke problemen, en aangezien het lichaam de neiging heeft om de gedachten te volgen zien we dus, indien van toepassing, al snel die lichamelijke veranderingen als gevolg. Onze reservetroepen komen, goed aangestuurd, direct in actie!

Heb je enig issue, variërend van Afvallen tot Zelfvertrouwen, of wil je graag leren hoe je jezelf in secondes kunt leren hypnotiseren? Kijk eens hieronder op de tabbladen wat enkele mogelijkheden zijn of lees eens deze eye-opener!

 

“Er wacht een meesterplan op je.”
-Klaar om dit te activeren?

Hypnose voor deze issues:

Stop Chronische Pijn

Chronische pijn is met goede hypnose vaak effectief op te lossen. Het blijkt vaak door stressfactoren en emoties ook moeilijk langdurig te bestrijden met medicatie. Tijd dus om de hulptroepen erbij te halen . . . en die blijken vaak tot veel meer in staat dan gedacht! Meemaken is meepraten, ervaar het zelf.
De enige voorwaarde? Ervoor openstaan.

Einde Angst of Fobie.

Bang voor enge ruimtes? Bang om te falen? Tandarts? Naalden? Snelweg? Of voor omgevingen, of zelfs voor (bepaalde) mensen? Of bang om ergens bang voor te zijn (een fobie)?
Angst heeft dan wel eens een nuttige functie. Maar als die niet meer nodig is, ziet Ruud je graag verschijnen om deze voor eens en voor altijd te beëindigen!

Klaar om te stoppen met een verslaving?

Met hypnose informeert Ruud jouw onderbewustzijn om geen behoefte meer te hebben aan je ex-verslaving (sigaretten, gokken, alcohol, drugs, sex, etc.). Laat jezelf verbazen.
De enige voorwaarde? Klaar zijn voor een van de meest ‘interessante’ ervaringen in je leven.

Opgebrand of depressief? Vrij voelen is de oplossing!

Het lichaam is hoog-intelligent. Het zet ons even op de plaats wanneer dat (vaak achteraf gezien) nodig blijkt. Genoeg van halve of tijdelijke oplossingen en klaar om eruit te komen? Ruud begrijpt je. Tijd voor echte oplossingen.

Psychische problemen?

Ons verhaal, onze persoonlijkheid, wordt met de dag ingewikkelder. Verwarring of ongewenste emoties zijn dan symptomen die steeds vaker zorgen voor mentale problemen. Helderheid, opgelucht en vrij voelen zijn dan ook de beste medicijnen. En dat is nu net Ruud’s werkterrein: jouw onderbewustzijn die dit kan realiseren, op elk gewenst moment!

Hypnose ook voor

 • slaapproblemen
 • prestatieverbetering (topsport of zakelijk!)
 • relatieproblemen
 • overgangsklachten
 • een quantum leap in meditatie
 • gehoor-, gezicht-, smaak- of reukproblemen
 • gebeurtenis of pincode/wachtwoord(en) vergeten
 • immuunsysteem of allergieën
 • reïncarnatie- of regressietherapie
 • 1-sessie baanbrekende zelfhypnose

Voordelen van Hypnose

Als hypnotiseur begeleid Ruud iemand naar een intens diepe staat, soms snel, soms langzaam, om daar open te staan voor mijn directe suggesties. Uit ervaring kan hij opmaken dat dit meestal het succes voor de behandeling bepaald. Wonderbaarlijk en prachtig!

 • Hypnose kan helpen met het veranderen van eetgedrag c.q. eetpatronen om zo overtollig gewicht te verliezen
 • Hypnose heeft bewezen erg effectief te zijn bij behandeling van chronische pijnen, ontstekingen en soortgelijke aandoeningen.
 • Hypnose geeft je lichaam en geest de kans zichzelf te herstellen, te repareren en te genezen door de ervaring van een enorm diep aangestuurde benodigde ontspanning in combinatie met de gegeven suggesties.
 • Hypnose kan helpen bij psychologische problemen van alle aard, variërend van o.a. mentale slaapproblemen tot gecompliceerde psychische stoornissen. Het lichaam en het brein worden door deze intense ervaring vaak weer verjongd, helder en het daarmee herstelt met een snelheid meest ongekend in de medische wereld.

Zo blij met het resultaat Ruud. Op mijn leeftijd leek het me moeilijk om nog een methode te vinden om mijn pijn te verminderen, maar dit werkt (en mijn artrose heb ik geen last meer van, vreemd maar blij!).

Ingrid (Pijn)

Het voelt zo goed om weer te genieten van mijn werk en de simpele dingen om me heen. Dank je voor een prachtige job Ruud, erg gewaardeerd.

Raymond (Stress)

Iedereen die zich depressief voelt, ongezond of niet in balans adviseer ik om deze man eens te bezoeken. Ik ben dankbaar en voel me weer als herboren! Ook mijn Crohn lijkt wel weg, kan dat Ruud?

Frank (Depressie)

Het is wel echt heel bijzonder allemaal: het afvallen gaat maar gewoon door, rustiger in mijn hoofd, mijn longen voelen ‘schoon’! Het is niet te bevatten…

Inge P. (Gewicht, Stress)

Sceptisch maar wel benieuwd hierin gestapt als verstokt roker: nooit meer zin in gehad! Heerlijke beleving die me wakker schudde, bedankt Ruud!

Bernard (Stoppen met roken)

Die ene sessie heeft me echt van mijn slot af gehaald (zoals je zei) . . . Noa is nu al 3 maanden en kerngezond! Vanuit de wolken, dank je Ruud!

Anniek (Vaginisme)

Yes! Alle Bitcoins zijn weer terug dankzij hypnose (had ik nooit verwacht!): on-ge-loof-lijk! Dankbaar forever Ruud!

André & Fam. (Wachtwoorden)

Opgelost, vrij! Ongelooflijk Ruud, wat een ervaring: i love dogs haha.

P. v.d. Zwart (hondenfobie)

. . . ik begrijp het niet (gelukkig had je me daar al op voorbereid): nergens meer last van, beweeg me heerlijk, kan weer alles doen……een complete reset! Waar zat die knop Ruud?, dan kan ik er misschien later ooit nog op drukken :-).

Sam (Fibromyalgie)

Niet alleen voel ik me fijner, maar beter dan heel lang geleden: alsof mijn geest “leeg” is gemaakt. Net als toen ik een kind was. Jij legt zoveel uit in helder jip&janneke, kwartjes vallen na elkaar. Dank je, dank je Ruud!

Saskia P. (Depressief)

Ruud ik wil het kort houden, want woorden schieten me tekort: ik beweeg weer!

Cecile (Reumatische klachten)

Lang leve ademhaling! Het leven is te kort om deze dingen te missen. Een hele fijne ervaring Ruud, en dat in een paar minuten! dankjewel.

Ans B. (Astma)

. . . nou begrijp ik het: i.d.d., het onderbewustzijn liet me nachtmerries hebben, en daar heb jij mee gepraat: nooit meer eentje gehad sindsdien, en ik blijf mooi in bed liggen ook. Bedankt.

Jan M. (Nachtmerries)

Eindelijk iemand die het helder kan uitleggen waarom ik zo negatief dacht: door dat inzicht alleen al weet ik nu wie de baas over mijn gedachten is, en wat te doen bij negatieve gedachten. Pfew, vrij! Dank je Ruud, my friend forever!

Kyra (Zelfvertrouwen)

Hoe effectief is hypnose?

American Health Magazine en Hypnotiseur.nl vergeleek
verschillende therapievormen en concludeerde:
0%
Psychoanalyse
0%
Gedragstherapie
0%
Hypnotherapie
0%
Hypnose bij Ruud

38% herstel na
600 sessies

72% herstel na
22 sessies

93% herstel na
6 sessies

95% herstel na
enkele sessies