Ruud Nooyen M.H.

Ruud, Meester Hypnotiseur.

“Ken jezelf!”

“Ontspan, kijk wat er mogelijk is vandaag, het kan alleen maar beter worden.”
Dat is beste instelling om deze belevenis in te gaan. Wanneer je alles al geprobeerd hebt zonder resultaat, dan is Ruud er nog: Meester Hypnotiseur. Hij weet vaak als geen ander om die ‘slapende potentiële genezingskracht’ in jou wakker te maken. Je mag erop vertrouwen dat jouw onderbewustzijn binnen de wetten van de natuur alles kan genezen . . . of je probleem nu geestelijk of lichamelijk is. Laten we eens kijken waartoe je in staat bent. Ruud heeft het allemaal al mee mogen maken.

Laat jezelf eens verbazen.

Als Meester Hypnotiseur, Internationaal hypnoseleraar, mede-oprichter van het Hypnosecentrum Nederland en inspirator heeft Ruud zo’n 8000+ cliënten en 1000+ leerlingen hun enorme genezingspotentie laten ervaren.

Veel ervaringen hieruit hebben hem geleerd dat beperkende gedachten vaak de barrière vormen voor (bijwerkingloze!) genezing. Wanneer die beperkende gedachten tijdelijk aan de kant zijn geschoven blijken we deze wonderbaarlijke genezingspotentie al aan boord te hebben, net zoals een wondje zichzelf dan ook sneller geneest . . .

Zo werkt het...

Om beter te kunnen begrijpen wat er gebeurt en wat er mogelijk is
met hypnose heeft Ruud een eye-opener op deze pagina gezet.

Of lees hier enkele quotes voor inspiratie . . .

Ben je klaar
om je leven
te verbeteren?

Wie is Ruud?

Als Meester Hypnotiseur, Internationaal hypnoseleraar, mede-oprichter van het Hypnosecentrum Nederland, inspirator en ontwikkelaar van diverse tools ter ondersteuning voor het hypnotische vak zoals o.a. 5dhypnose, HypnoVital, EgoCall instant zelfhypnose en hypnoshop.nl heeft Ruud daarnaast een prachtige ervaring door al 8000+ cliënten en 1000+ hypnose-leerlingen hun genezingspotentie te hebben laten ervaren. Zijn motto is ‘laten we eens kijken of het werkt, nee hebben we al, ja kunnen we krijgen!’ Bekijk eens zijn enorm veel recensies (slechts een greep uit enkele jaren) met een schat aan unieke succesverhalen. Proberen is weten, en verbazing is meestal het resultaat. En aangezien een goed aangesproken onderbewustzijn altijd veranderd vanuit veiligheid, bestaat er niets mooiers dan dit vak! Onderschat de intelligentie van jouw lichaam daarom nooit, wat anderen ook zeggen! Vertrouw op je intuïtie. Laat jezelf eens verbazen.

Wat gebeurt er tijdens hypnose?

Tijdens hypnose ontspant je lichaam en worden gedachten meer gefocust. Hypnose begeleid het  lichaam tot rust en dit heeft directe invloed op de hersenfrequentie. Aldus, in deze paradoxale ‘staat van ontspanning’ waarin de geest open staat voor de gegeven suggesties, voelt het evengoed ‘helder’ aan, terwijl het onderbewustzijn diep ontspant en tegelijkertijd dus hoog-ontvankelijk is. Wanneer het onderbewustzijn iets ‘accepteert’ zal alles in staat worden gesteld om dit doel te bereiken volgens de gegeven suggesties van de hypnotiseur. Het bewustzijn wordt dus minder alert en het onderbewustzijn wordt meer alert. Het onderbewustzijn mag ook creatief worden gezien als het hoog-intelligente lichaam, het instinct, het verleden, de overtuigingen, de programmeringen etcetera. Zeg maar het interne ziekenhuis en machinekamer ineen.

Populaire toepassingen

Zo blij met het resultaat Ruud. Op mijn leeftijd leek het me moeilijk om nog een methode te vinden om mijn pijn te verminderen, maar dit werkt (en mijn artrose heb ik geen last meer van, vreemd maar blij!).

Ingrid (Pijn)

Het voelt zo goed om weer te genieten van mijn werk en de simpele dingen om me heen. Dank je voor een prachtige job Ruud, erg gewaardeerd.

Raymond (Stress)

Iedereen die zich depressief voelt, ongezond of niet in balans adviseer ik om deze man eens te bezoeken. Ik ben dankbaar en voel me weer als herboren! Ook mijn Crohn lijkt wel weg, kan dat Ruud?

Frank (Depressie)

Het is wel echt heel bijzonder allemaal: het afvallen gaat maar gewoon door, rustiger in mijn hoofd, mijn longen voelen ‘schoon’! Het is niet te bevatten…

Inge P. (Gewicht, Stress)

Sceptisch maar wel benieuwd hierin gestapt als verstokt roker: nooit meer zin in gehad! Heerlijke beleving die me wakker schudde, bedankt Ruud!

Bernard (Stoppen met roken)

Die ene sessie heeft me echt van mijn slot af gehaald (zoals je zei) . . . Noa is nu al 3 maanden en kerngezond! Vanuit de wolken, dank je Ruud!

Anniek (Vaginisme)

Yes! Alle Bitcoins zijn weer terug dankzij hypnose (had ik nooit verwacht!): on-ge-loof-lijk! Dankbaar forever Ruud!

André & Fam. (Wachtwoorden)

Opgelost, vrij! Ongelooflijk Ruud, wat een ervaring: i love dogs haha.

P. v.d. Zwart (hondenfobie)

. . . ik begrijp het niet (gelukkig had je me daar al op voorbereid): nergens meer last van, beweeg me heerlijk, kan weer alles doen……een complete reset! Waar zat die knop Ruud?, dan kan ik er misschien later ooit nog op drukken :-).

Sam (Fibromyalgie)

Niet alleen voel ik me fijner, maar beter dan heel lang geleden: alsof mijn geest “leeg” is gemaakt. Net als toen ik een kind was. Jij legt zoveel uit in helder jip&janneke, kwartjes vallen na elkaar. Dank je, dank je Ruud!

Saskia P. (Depressief)

Ruud ik wil het kort houden, want woorden schieten me tekort: ik beweeg weer!

Cecile (Reumatische klachten)

Lang leve ademhaling! Het leven is te kort om deze dingen te missen. Een hele fijne ervaring Ruud, en dat in een paar minuten! dankjewel.

Ans B. (Astma)

. . . nou begrijp ik het: i.d.d., het onderbewustzijn liet me nachtmerries hebben, en daar heb jij mee gepraat: nooit meer eentje gehad sindsdien, en ik blijf mooi in bed liggen ook. Bedankt.

Jan M. (Nachtmerries)

Eindelijk iemand die het helder kan uitleggen waarom ik zo negatief dacht: door dat inzicht alleen al weet ik nu wie de baas over mijn gedachten is, en wat te doen bij negatieve gedachten. Pfew, vrij! Dank je Ruud, my friend forever!

Kyra (Zelfvertrouwen)