Echte Hypnose

Directe Hypnose

“Waar gedachten zijn, is alles mogelijk.”

“Een eye opener.”

Het gehele lichaam, het onderbewustzijn, heef het vermogen om zich alles te ‘herinneren’. Kijk b.v. naar leren lopen, schoenen strikken, fietsen tot aan het intoetsen van je pincode aan toe: het gaat allemaal vanzelf. Mechanisch. Spiergeheugen. Celgeheugen. Een voorbeeld:

• Stelling:
Wanneer het lichaam iets al ooit eerder heeft uitgevoerd, is het in staat dit te herhalen.
• Voorbeeld, bewezen met hypnose:
Wanneer iemand b.v. al eens medicijnen heeft gehd, dronken is geweest of drugs heeft gehad kan dit gereproduceerd worden met hypnose, zonder gebruik van de alcohol of drugs zelf (!).
• Conclusie, bewezen met hypnose:
Het lichaam is in staat om het effect van nuttiging van substanties als b.v. medicijnen, alcohol of drugs te simuleren (dus zonder de fysieke substantie zelf!) indien het weet wat intern te doen.

Bovenstaande stellingen én conclusie zijn veelvuldig bewezen in literatuur, live en met eigen ervaring, keer op keer. Enig idee wat dit betekent? Lees verder…

“Dus?”

Een hypnotiseur praat rechtstreeks tegen het onderbewustzijn (wat is dit?), o.a. de machinekamer van de persoon die hypnose ondergaat. De intentie van de hypnotiseur in combinatie met diverse andere onzichtbare factoren bij zowel hypnotiseur als de persoon die de hypnose ondergaat bepalen het resultaat.

Ervoor openstaan, zelfs met een gezonde hoeveelheid scepticisme, is de nummer 1 voorwaarde om in alle eerlijkheid als een team te bekijken of het gewenste doel haalbaar en mogelijk is. In elk geval is 1 ding zeker: het onderbewustzijn stuurt meer dan 95% van je leven. Het is de automatische piloot. En kan die vliegen! Meestal veel beter als we ons bewust van zijn. En dat is wat echt zelfvertrouwen betekent. En wat nu als die gaat doen wat hem opgedragen wordt middels hypnose? Dan komt de geest in de fles tevoorschijn!

Hypnose is een prachtige en meest onvergetelijke ervaring die Ruud iedereen toewenst. Eruit voortvloeiend komen vaak inzichten van eenieders genezingspotentie en daarmee een boost in het zelfvertrouwen.

SLAAP Is hypnose nou slaap? Welnu, een diepe hypnotische slaap kan inderdaad nodig zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. Een Meester Hypnotiseur voelt feilloos aan wanneer dit wel of niet gewenst is en zal dit dan ook zeker toepassen. Er zijn diverse andere hypnotische werkwijzen om het gewenste resultaat te verkrijgen, maar een hypnotische slaap is zeker een erg ontvankelijke staat voor directe en effectieve verandering van ons onderbewustzijn. Het is in elk geval een paradoxale, meest onvergetelijke belevenis! Het blijkt veelal vanuit uit  Oosterse culturen een zuivere en directe ingang tot de diepste meditatieve staten, ook wel bekend als no-mind en ontwakening. Voor degenen die al bekend zijn met meditatie en hierin een leap willen ervaren zal dit dan ook begrijpelijk als muziek in de oren klinken.

 

En dat is nu wat hypnose zo mooi maakt. Onze diepste grenzen c.q. mogelijkheden opzoeken, ondanks onze eerdere aannames, en eens kijken wat er mogelijk is. Niet geprobeerd is nooit weten. Ruud kan alleen vanuit zijn eigen persoonlijke ervaring deze dingen delen, en dat doet hij graag. Oude culturen waren zich erg bewust van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en onze geest, echter de hedendaagse maatschappij biedt zoveel ‘externe’ hulp, dat we er niet meer bij stilstaan dat we zelf over het grootste ‘ziekenhuis’ van het universum beschikken.

 

“Wanneer we onze waarneming aanpassen, moet het waargenomene volgen.”
-Stelling vanuit quantumfysica.

 

Dus het lichaam (het onderbewustzijn) kan zich alles herinneren. Alles. Niet alleen hoe het volgens de eye-opener hierboven een situatie moet nabootsen c.q. simuleren, maar bijvoorbeeld ook hoe het lichaam was op leeftijd x en y. Of welke gedachten destijds waren opgeslagen. Of hoe het moet bewegen om x of y in gang te zetten.
En aldus wanneer de instructies naar het onderbewustzijn duidelijk en geaccepteerd zijn, zal het direct alles in staat stellen dit doel te bereiken. Dit wil niet zeggen dat een verandering altijd onmiddellijk is (sommige dingen hebben tijd nodig), maar zolang de verandering niet ‘terug-gehypnotiseerd’ wordt, blijft deze voortduren totdat het resultaat is behaald.


Ben ik te hypnotiseren?

Erg goed 15%
Goed 60%
Minder goed (een Meester Hypnotiseur verandert dit) 20%
Vrijwel niet mogelijk (i.v.m. een beperking hiervoor) 5%

“It’s the unconscious mind that runs your life!”
  -Sir David R. Hawkins, PHd, MD, author. 

“The subconscious mind is like a tape player. Until you change the tape, it will not change.”
  -Bruce Lipton, PHd, cell biologist, author. 

“The subconscious mind cannot tell the difference between real and imagined””
  -Bob Proctor, self-help author.

“Al bij de hypnotiseur geweest?”
  -Ruud Nooyen, M.H., C.Ht.

“Ben je al bij
de hypnotiseur
geweest?”

Hypnose om moeiteloos te veranderen.

Het onderbewustzijn is vele malen groter dan ons actieve bewustzijn. Denk maar eens aan de top van de ijsberg die boven het water uitsteekt. Het enorme blok ijs onder water bepaald wat er gaat gebeuren. En doet dat dan ook moeiteloos.

Het enige probleem is dat het duidelijk, zonder twijfel en met een speciale kracht benaderd moet worden om veranderingen voor elkaar te krijgen. Wilskracht is niet voldoende: de ‘kracht’ is de baas. De machinekamer. Het onderbewustzijn. Hypnose brengt het bewustzijn en het onderbewustzijn weer op 1 lijn zodat het weer ‘kan stromen’.

Om het duidelijk uit leggen hoe ons onderbewustzijn werkt, is dat mooi omschreven in deze parabel. Geniet van het lezen, en hopelijk tot snel!

GJouw geest in de fles. Klik hier om te lezen.

Stoppen met roken?

Ben je er klaar voor?

Liever nog eerst deze reviews lezen? Of anders

Zo blij met het resultaat Ruud. Op mijn leeftijd leek het me moeilijk om nog een methode te vinden om mijn pijn te verminderen, maar dit werkt (en mijn artrose heb ik geen last meer van, vreemd maar blij!).

Ingrid (Pijn)

Het voelt zo goed om weer te genieten van mijn werk en de simpele dingen om me heen. Dank je voor een prachtige job Ruud, erg gewaardeerd.

Raymond (Stress)

Iedereen die zich depressief voelt, ongezond of niet in balans adviseer ik om deze man eens te bezoeken. Ik ben dankbaar en voel me weer als herboren! Ook mijn Crohn lijkt wel weg, kan dat Ruud?

Frank (Depressie)

Het is wel echt heel bijzonder allemaal: het afvallen gaat maar gewoon door, rustiger in mijn hoofd, mijn longen voelen ‘schoon’! Het is niet te bevatten…

Inge P. (Gewicht, Stress)

Sceptisch maar wel benieuwd hierin gestapt als verstokt roker: nooit meer zin in gehad! Heerlijke beleving die me wakker schudde, bedankt Ruud!

Bernard (Stoppen met roken)

Die ene sessie heeft me echt van mijn slot af gehaald (zoals je zei) . . . Noa is nu al 3 maanden en kerngezond! Vanuit de wolken, dank je Ruud!

Anniek (Vaginisme)

Yes! Alle Bitcoins zijn weer terug dankzij hypnose (had ik nooit verwacht!): on-ge-loof-lijk! Dankbaar forever Ruud!

André & Fam. (Wachtwoorden)

Opgelost, vrij! Ongelooflijk Ruud, wat een ervaring: i love dogs haha.

P. v.d. Zwart (hondenfobie)

. . . ik begrijp het niet (gelukkig had je me daar al op voorbereid): nergens meer last van, beweeg me heerlijk, kan weer alles doen……een complete reset! Waar zat die knop Ruud?, dan kan ik er misschien later ooit nog op drukken :-).

Sam (Fibromyalgie)

Niet alleen voel ik me fijner, maar beter dan heel lang geleden: alsof mijn geest “leeg” is gemaakt. Net als toen ik een kind was. Jij legt zoveel uit in helder jip&janneke, kwartjes vallen na elkaar. Dank je, dank je Ruud!

Saskia P. (Depressief)

Ruud ik wil het kort houden, want woorden schieten me tekort: ik beweeg weer!

Cecile (Reumatische klachten)

Lang leve ademhaling! Het leven is te kort om deze dingen te missen. Een hele fijne ervaring Ruud, en dat in een paar minuten! dankjewel.

Ans B. (Astma)

. . . nou begrijp ik het: i.d.d., het onderbewustzijn liet me nachtmerries hebben, en daar heb jij mee gepraat: nooit meer eentje gehad sindsdien, en ik blijf mooi in bed liggen ook. Bedankt.

Jan M. (Nachtmerries)

Eindelijk iemand die het helder kan uitleggen waarom ik zo negatief dacht: door dat inzicht alleen al weet ik nu wie de baas over mijn gedachten is, en wat te doen bij negatieve gedachten. Pfew, vrij! Dank je Ruud, my friend forever!

Kyra (Zelfvertrouwen)

DE “GENIE IN THE BOTTLE” – JOUW ONDERBEWUSTZIJN – EEN PARABEL


Toen hij nog maar een jongetje was, hoorde de oude man over een vrouw die een fles met kurk op het strand had gevonden. Toen ze de kurk eraf haalde, stelde ze zich voor dat er een geest uit de fles kwam. De geest vervulde vervolgens elke wens die de vrouw uitsprak. De oude man besteedde zijn hele leven aan het zoeken van zijn eigen fles, met zijn eigen geest erin. Hij kamde de stranden van elk continent af. Door deze obsessie was hij nooit in staat om een lange relatie of vast werk aan te houden. Hij was een ongelukkige man. Op een dag, op een strand vlakbij zijn huis vond hij de fles waar hij naar zocht! Om een-of-andere onbekende reden voelde hij dat er een geest in deze fles zat. Kurken van andere flessen kwamen altijd moeilijk los, maar deze ging er makkelijk vanaf. Uit het niets verscheen ineens een geest. De geest zei tegen de oude man: “Ik ben hier om elke wens voor je te vervullen.” “Wat ik maar wil?” zei de oude man. “Nou,” zei de geest, “bijna alles. Aangezien je oud bent en nooit in de politiek hebt gezeten, is het zeer onwaarschijnlijk dat je nog de Minister President van Nederland kunt worden . . . ook denk ik niet dat het wijs is om je nog in het Nederlands voetbalelftal te plaatsen. En ik denk ook niet dat je iets wilt hebben ten koste van een ander . . . dus nee, niet alles. Maar toch wel meer dan je ooit gedroomd had. Zeker genoeg om je vrolijk, vredig en zeer gelukkig te maken!” De oude man in extase . . . maar toen werd hij ineens boos. “Waarom heeft het zo het lang geduurd voordat ik je heb gevonden? Ik had nog zo veel kunnen bereiken als ik je eerder had gevonden!” “Ah, meester”, zei de geest, “maar ik ben altijd bij je geweest. Ik zat niet in die fles. Ik was altijd bij je, en heb alle wensen in je leven vervuld. Weet je nog toen je 6 jaar oud was en je wenste dat je vader je meer aandacht zou geven? Je sneed toen je vinger. Dat was geen ongelukje. Je vader maakte de wond met zorg schoon en hield je liefdevol vast. Weet je nog? En die tijd dat je opging voor je rijbewijs. Je bleef me maar vertellen dat je niet slim genoeg was om dat in 1 keer te halen. Weet je nog dat je helemaal bevroor bij dat rijexamen? Je kreeg je wens. En dat mooie huis wat je altijd wilde? Je vertelde me steeds dat zoiets nooit voor ons weggelegd was. Je kreeg je wens.

Omdat je er niet bewust van was dat ik je wensen altijd al vervulde,” vervolgde de geest, “wenste je ook regelmatig jezelf pijn. Soms waren de wensen niet eens van jou. Ze kwamen van je ouders, leraren, vrienden en vaak ook van moderne prikkels.”

“Maar ik ben blij dat je me gevonden hebt. Nou zul je dingen wensen die doordacht en goed zijn. Nou kunnen we samenwerken. Samen blijven we gezond, vinden we rust en genieten we van de rijkdommen in het leven.
Let nu in het vervolg goed op wat je zegt, want your wish is my command.”