5-MeO™ Sessie

Wil je weten WIE je bent?

Wil je je weer herinneren wat je vergeten was?
Wil je het mooiste kado ooit ervaren?
Wil je je weer vrij voelen?
Wil je dat nu?

Ervaar de kracht van het meest sterke medicijn tijdens een 5-MeO™ sessie. Het is een zeer korte, helende en inspirerende reis naar ‘het alles’ in jezelf. Het buitengewone entheogene medicijn genaamd 5-MeO-DMT staat bekend als “The God Molecule”, en het verspreidt zich als een wervelwind over de planeet, biedt de unieke mogelijkheid om een zuivere non-duale staat van bewustzijn te ervaren en om contact te maken met je innerlijke bron. In slechts enkele minuten kan je lichaam en geest op een energetische wijze naar ‘fabrieksinstellingen’ worden gereset. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, waar je in gelooft, welke religie je aanspreekt of welk spiritueel pad je volgt – deze ervaring is voor iedereen.

Het fascineert filosofen, therapeuten, wetenschappers, artsen, beroemdheden en spirituele zoekers over de hele wereld, en transformeert in hoog tempo het potentieel van de mensheid om zichzelf te ervaren als een deel van god, zonder enige afhankelijkheid van religie, wetenschap of spiritualiteit. Het overstijgt het ego, verlicht en brengt je tot een diep begrip van het ALLES. Het is als thuiskomen en jezelf nooit meer afvragen wie of wat je bent. Het geeft je de keuze om opnieuw te bepalen wie of wat je wilt zijn. Alles weer terug naar het basis-perspectief.

Deze meesterlijke ervaring, vergelijkbaar met vele levens decennialange diepe meditatie, zal je leven voorgoed veranderen. Bereik in één uur wat vaak tientallen jaren aan praattherapie vergt. Samadhi. Deze authentieke non-duale ervaring naar het zero-point field, en waarbij je ego even offline gaat, vormt de basis voor een onbeschrijfelijk krachtige, gelukzalige en helende reset. De herinnering van wie en wat je werkelijk bent. Eindelijk wat je altijd al zocht.

 

Tijdens een 5-MeO™ sessie wordt het entheogene èn endogene 5-Meo-DMT medicijn toegediend waardoor een intense, korte en vaak levensveranderende ervaring veroorzaakt wordt. De effecten kunnen variëren, maar veel mensen beschrijven een tijdelijke afwezigheid van een gevoel van zelf en een diepe verbondenheid met het universum, waarbij ze een gevoel van eenheid en grenzeloosheid ervaren.

De officiële website van het netwerk is https://5meo.net
Hier vind je veel informatie, live reviews, een Forum Café, een live medewerker (MeO) en nog veel meer om je van informatie te voorzien.

Het doel van een 5-MeO™ sessie is vaak spirituele exploratie, zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei. Mensen zoeken soms naar antwoorden op existentiële vragen, willen hun bewustzijn verruimen of dieper inzicht krijgen in zichzelf en hun leven. Het kan ook gebruikt worden als onderdeel van therapeutische sessies, waarbij het kan helpen bij het verwerken van trauma, het bevorderen van emotionele heling en het verkennen van het onbewuste.

Deze bijzondere ervaring gaat verder dan de gebruikelijke “WOW” en “Oh my God!”. Mensen rapporteren de volgende ervaringen:

 • Eenwording met alles: Je voelt je verbonden met alles om je heen. Je keert terug naar de bron, naar je hogere zelf, naar het universum. Je ervaart de essentie van alles.
 • Het goddelijke zelf: Je ervaart je eigen goddelijke aard, een hoger bewustzijn dat je overstijgt. Je voelt je één met het goddelijke.
 • Thuiskomen: Je voelt je thuis, in een staat van oneindigheiden diepe rust. Je ervaart het pure licht en een ultieme eenheid met alles.
 • Ego ‘offline’: Het ego valt heel even weg en je ervaart een staat van non-dualiteit. Er is geen interne en externe scheiding meer, geen onderscheid tussen hier en daar. Je krijgt inzicht in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk bent.
 • Rust en geborgenheid: Je ervaart een diepe innerlijke rust en een gevoel van geborgenheid. Het is een overweldigende ervaring van stilte en vrede.
 • Reset en genezing: De ervaring fungeert als een reset voor je wezen. Het kan helend zijn op verschillende niveaus, zowel fysiek als emotioneel.

Dit zijn slechts enkele van de ongelooflijke ervaringen die mensen rapporteren tijdens een 5-MeO™ sessie. Het is een krachtige en transformerende reis die vaak moeilijk in woorden te vatten is.

Bij binnenkomst spreken we eerst alles rustig door. Wanneer je er klaar voor bent, neem je plaats en inhaleer je een damp die voortkomt uit dit spirituele medicijn. Binnen enkele seconden ervaar je een plotselinge overgang van de normale staat van bewustzijn naar een veel intensere en gewijzigde toestand. Deze ervaring begrijp je pas echt als je het zelf hebt meegemaakt. Maak je geen zorgen, er is een comfortabele ondergrond waarop je kunt ontspannen.

Tijdens een 5-MeO™ sessie ervaar je een reeks intense effecten en verschuivingen in je bewustzijn. Hoewel de exacte ervaring variabel is van persoon tot persoon, zijn hier enkele algemene kenmerken van wat er tijdens een 5-MeO™ sessie kan gebeuren.

Het gevoel van een afzonderlijk zelf of ego kan even volledig oplossen. Je kunt een diepe eenheid ervaren met alles om je heen, inclusief het universum en andere mensen. De scheiding tussen jou en de buitenwereld lijkt te vervagen.

Een reis buiten jezelf, naar het zgn. Zero-Point Field, waardoor er een OBE (Out-Of-Body) ervaring aandient.

Veel mensen ervaren een diep gevoel van verbondenheid met het ‘alles’, een hoger bewustzijn of een universeel veld. Dit kan gepaard gaan met gevoelens van transcendentie, extase, eenheid en diepe vrede.

Tijdens de sessie kunnen diepe inzichten en onthullingen opkomen over jezelf, je leven en de aard van het bestaan. Deze inzichten kunnen variëren van persoonlijke groei tot universele waarheden.

Je kunt verschillende fysieke en energetische sensaties ervaren, zoals golven van energie, vibraties, tintelingen, lichtheid of een gevoel van gewichtloosheid.

De ervaring van tijd kan veranderen. Minuten kunnen aanvoelen als uren of juist in een oogwenk kan alles voorbijgaan.

Tijdens en na de sessie zoekt het energetische lichaam naar symmetrie en helpt zoveel mogelijk blokkades, knopen, onbalans, trauma’s en emoties te herstellen. Opmerkelijk genoeg lijken tijdens de sessie de hersenfuncties volledig overgenomen te worden door wat we vaak het ‘grote bewustzijnsveld’ noemen. Tot op heden heeft de wetenschap nog geen verklaring gevonden voor de helende, bewustzijnsverruimende en mystieke eigenschappen van dit medicijn. Men heeft het achteraf vaak over een ‘factory reset’.

Kort samengevat is 5-MeO-DMT een natuurlijke stof (triptamine, lichaamseigen neurotransmitter) die van nature in ons lichaam voorkomt en ook in verschillende planten en dieren te vinden is. Wanneer het extern wordt toegediend, veroorzaakt het de eerder genoemde energetische “reset”. Het is belangrijk om op te merken dat 5-MeO-DMT, voor zover bekend, geen schadelijke gevolgen heeft voor ons lichaam, mede doordat het een lichaamseigen neurotransmitter is. Gezien de mogelijkheden en potentie is het advies dan ook om zelf eerst onderzoek te starten in o.a. literatuur, de wetenschap, het internet of andere (media)bronnen.

Een enkele 5-MeO™ sessie kan bijdragen aan het herstel van je balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een natuurlijk en energetisch genezend proces dat automatisch plaatsvindt. Het heeft het potentieel om diverse problemen te verlichten en kan je levensperspectief, zelfwaardering, zelfrespect en innerlijke rust herstellen. Dit kan leiden tot een grotere integriteit en vastberadenheid in je leven, met alle bijbehorende voordelen die daarbij komen kijken.

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om een 5-MeO™ ervaring te willen ondergaan. Hier zijn enkele algemene mogelijke motieven:

Spirituele verkenning
Veel mensen zoeken naar diepere spirituele ervaringen en streven naar een dieper begrip van zichzelf en de wereld om hen heen. 5-MeO-DMT wordt vaak gezien als een middel om een hogere bewustzijnsstaat te bereiken, een gevoel van eenwording en verbondenheid met het goddelijke of het universum.

Persoonlijke groei en zelfontdekking
Sommige mensen zijn op zoek naar zelfontwikkeling en het verkennen van hun innerlijke wereld. 5-MeO-DMT kan hier helpen belemmeringen, patronen en trauma’s te doorbreken, en diepe inzichten te verkrijgen in zichzelf en hun leven.

Bewustzijnsverruiming en expansie
5-MeO-DMT wordt beschouwd als een potentieel middel om het bewustzijn te verruimen en buiten de normale beperkingen van het dagelijkse bewustzijn te treden. Het kan nieuwe perspectieven, ideeën en inzichten bieden.

Therapeutische setting
Het kan helpen bij de verwerking van trauma’s, angsten of depressie. Het kan een gevoel van bevrijding, genezing en innerlijke transformatie teweegbrengen. Ook heeft het middel reeds aangetoond dat een enkele dosis van 5-MeO-DMT de cellen stimuleert, de zenuwcellen versterkt en veranderingen in uiterlijk en functioneren teweegbrengt (lees ook hier).

Concrete voorbeelden hiervan zijn:

 • Het verhaal hierboven spreekt je aan je bent nieuwsgierig naar de potentie van 5-MeO-DMT.
 • Het God-perspectief, Non-dualiteit of verlichting (Samadhi) eens echt te willen ervaren.
 • Geestelijke issues op willen lossen en innerlijke obstakels willen overwinnen.
 • Lichamelijke issues aan willen pakken en genezing willen bevorderen (raadpleeg een arts indien nodig).
 • Emotionele issues willen verkennen en emotioneel welzijn willen bevorderen.
 • Je bewustzijn willen verruimen en nieuwe perspectieven willen verkennen.
 • Een persoonlijke transformatie willen initiëren en groei te willen bevorderen.
 • De ultieme waarheid in jezelf willen ontdekken en te willen ontwaken.
 • De poort naar verlichting en diepere spirituele ervaringen te willen openen.
 • De meest intense vorm van liefde en jouw essentie willen ervaren.
 • Om mogelijke energetische, schaduw- of DNA-gerelateerde kwesties aan te pakken.

Bovendien heeft dit medicijn al bewezen effectief te zijn bij diverse klachten, waaronder pijn, verslavingen, trauma’s, cognitieve of emotionele onbalans, angsten, piekeren, depressies en aandoeningen zoals fibromyalgie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, prikkelbare darmsyndroom, de ziekte van Lyme, de ziekte van Crohn, diabetes, reuma, kanker, orgaanklachten, hormonale- of menstruatieproblemen, oedeem, en meer.

Heb je een ander probleem en wil je weten hoe 5-MeO™ je kan helpen? Neem een kijkje op het internet of neem contact met ons op via telefoon of stuur ons je vraag per e-mail. Vaak blijkt dit de ideale oplossing te zijn wanneer reguliere of alternatieve zorg niet effectief is of wanneer je dit voor wilt zijn.

De ervaring tijdens de sessie heeft een therapeutisch, non-ceremonieel en klinisch karakter. Tijdens het hoogtepunt van de ervaring spelen gedachten geen enkele rol, omdat het een volledig automatisch energetisch proces is. Het lichaam herstelt tijdens deze periode op natuurlijke wijze zo snel mogelijk de balans.

De ervaring zelf duurt doorgaans ongeveer 10-15 minuten, gevolgd door een fascinerende periode van “terugkomen” waarin het ego weer online komt. Deze fase duurt gemiddeld 30-45 minuten. Gedurende het hele proces zal Ruud, de ervaren begeleider, aanwezig zijn om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je vrij, veilig en ontspannen voelt. Over het geheel genomen duurt de sessie ongeveer 2 uur.

Ja. Alleen jij en de begeleider zijn bij dit proces betrokken.
Wil je met 2 of meer personen (na elkaar), of wil je de sessie(s) bij jou op locatie? Laat het ons weten.

Ja (indien in bezit van rijbewijs :-).

Niet volgens de ervaringsverhalen, echter tonen EEG hersenscans wel in het begin overeenkomsten met die van fulltime boeddhistische monniken. Echter, waar meditatie vaak ten behoeve komt van het kalmeren en/of observeren van het bewustzijn, toont het medicijn het fundament van de realiteit.
Voor de kenners: de ervaring wordt ook wel eens omschreven als een full fledged Samadhi beleving…en daar begint het pas!

Naast het feit dat 5-MeO-DMT vele malen intenser is dan deze psychedelische middelen werkt het juist de andere kant op. Andere geestverruimende middelen stimuleren juist de dualiteit van het ego (creativiteit, visualisaties e.d.), waar 5-MeO-DMT naar ‘binnen’ gaat: non dualiteit. Pure Eenwording. Alles is 1. Vandaar de term ‘the God Molecule’ (alles) en voor middelen als DMT (er is geen overeenkomst in de beleving, behalve deze afkorting), Ayahuasca, Mushrooms, LSD e.d. vaak de term ‘the Spirit Molecule’ (zelf). Hierin is 5-MeO-DMT uniek en is het daarmee de snelste en directe weg naar de bron.
Anders gezegd ben je bij deze geestverruimende en psychedelische middelen ook meer de observeerder, en bij 5-MeO-DMT ben je meer het geobserveerde.

Bufo is de gebruikelijke verkorte naam voor een Noord-Amerikaanse pad, ook bekend als Bufo Alvarius of de Sonoran Desert Toad. Deze pad produceert als enige dier ter wereld de eerder genoemde 5-MeO-DMT. Het is echter belangrijk om te vermelden dat wij de zuivere en doseerbare versie van 5-MeO-DMT gebruiken die niet afkomstig is van dieren, maar vervaardigd en gedoseerd wordt volgens de richtlijnen van the Temple of Awakening Divinity (T.O.A.D.) en de Conclave.

Het is raadzaam om zelf onderzoek te doen naar de eigenschappen, mogelijkheden en resultaten van dit medicijn, omdat het gewenste resultaat vaak uit een onverwachte hoek kan komen. Dit kan resulteren in reacties als “WOW” of “ongelooflijk!” of juist een diepe stilte. Het medicijn biedt de mogelijkheid om een verlicht leven te integreren, met alle voordelen die eerder zijn genoemd, mits het met respect wordt behandeld. We raden aan om literatuur, media, internet en andere bronnen te raadplegen om beter vertrouwd te raken met dit medicijn.

Het gebruik van dit medicijn is toegestaan en zover bekend geheel veilig, zonder fysieke bijwerkingen. Bovendien is het interessant om te weten dat de stof al van nature in ons eigen lichaam voorkomt (endogeen) waardoor het bij binnenkomst direct door het lichaam als ‘veilig’ wordt gezien en aldus wordt toegelaten.

Een 5-MeO™ sessie is geschikt voor iedereen die zich geroepen voelt en daadwerkelijk bereid is om de kwaliteit van het leven te vergroten, op voorwaarde dat men in goede gezondheid verkeert.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat er enkele duidelijke contra-indicaties zijn, waaronder het gebruik van antidepressiva (SSRI en MAO), ernstige hypertensie, gediagnosticeerde psychische of gedragsstoornissen, een voorgeschiedenis van hartaanval of beroerte, ademhalingsproblemen of andere neurologische aandoeningen.

Als je toch een sessie wilt ondergaan en antidepressiva gebruikt, is het raadzaam om overleg te plegen met je behandelend arts om mogelijk af te bouwen, zodat je minimaal 3 weken voor de sessie gestopt bent met het gebruik ervan. Dit is belangrijk om eventuele interacties of complicaties te voorkomen.

Het is altijd verstandig om open en eerlijk te communiceren met ons en medische professionals om ervoor te zorgen dat de sessie veilig en geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Dit medicijn is relatief nieuw en is pas de afgelopen decennia in opkomst. De populariteit en het potentieel ervan verspreiden zich momenteel wereldwijd in een razendsnel tempo. Het is dus niet verwonderlijk wanneer je er nog niet eerder van gehoord hebt. Het is een medicijn dat steeds meer bekendheid krijgt en beschikbaar wordt voor iedereen.

Ja, er zijn inderdaad meer details en voorbereidingen die van belang zijn. Deze informatie, inclusief eventuele contra-indicaties, wordt automatisch naar je toegestuurd en evt. besproken voordat de sessie wordt ingepland. Het is belangrijk om deze gegevens zorgvuldig door te nemen. Als je nog andere vragen hebt, schrijf deze dan op, zodat we ze samen kunnen bespreken en beantwoorden.

Na de sessie zul je merken dat je leven op verschillende manieren verandert of zal veranderen. Je kunt nieuwe inzichten krijgen, je anders voelen, andere slaappatronen ervaren en levendige dromen hebben. Deze veranderingen zullen zich manifesteren op zowel bewustzijns- als gezondheidsgebied. We staan klaar om je, indien nodig, te ondersteunen om ervoor te zorgen dat je resultaten zo zuiver, integer en effectief mogelijk zijn. Bovendien zijn er diverse fora, gespreksgroepen en therapie-opties beschikbaar om je ervaring verder te verdiepen. Het kan ook waardevol zijn om deze ervaring te bespreken met je eigen therapeut, partner, goede vriend(in) of een andere coach, om zo je persoonlijke groei en integratie te versnellen.

De kosten zijn €250,00 per sessie te betalen bij de sessie zelf.

Plan vanaf 8-8-2023 je afspraak in op 5meo.net of stuur nu een email naar 5meo.net.

Interesse?

...of wil je er nog even over nadenken? Begrijpelijk.
Wil je meer informatie vul dan het contactformulier in, bel ons op +31 (0)85 2500 606 voor een intakegesprek of boek de sessie hieronder.

 

Het aantal sessie-mogelijkheden is vaak beperkt, boek snel als je er klaar voor bent!
Staat jouw tijd er niet bij? Bel of email dan even!

BOEK NU DE SESSIE

Je krijgt alle info toegezonden na het inplannen van deze sessie.

5-meo-dmt bufo icon

“Now bring out the big guns!”
  -Robin Heart. 

“The warrior of medicines.”
  -Martin W. Ball, Ph.D. 

“Ontmoet jezelf!”
  -Ruud Nooijen, M.H. 

“Het ultieme on-conditioneren in 5 minuten.”
“Heb je het ‘ik-wil-terug-naar-huis’ gevoel?”
“De ultieme reset.”

  -5-MeO.net